Residential interiors on the Vomero hill

Naples, Italy, 2018

Client: Private 

Role:  Full design and realization


IMG_9325mA3.jpg
 
f0f8ce_7e6d53cb06a64b06a671ca8e77291dd0_mv2.jpg

Birch wood and black steel 


A residential interior for a family of two, conceived as a fully open living area with a screen separating the open space from the private rooms.

The space atmosphere is influenced by a black background wall, an homage to Pompei's Villa dei Misteri, contrasted by natural birch wood finishes.

The kitchen is included into the open space in trasparency, being defined by glass walls and sliding doors.

The custom made Moebius dining table designed by Alessandro Gubitosi was produced in white marble and glass. 

 
IMG_9339mA3.jpg
 
IMG_9364mA3.jpg
 
A 001 - Pianta progetto_edited.jpg