Telecom Italia Pomezia Headquarters

Rome, 2015

Client: Telecom Italia SpA 

Role:  Preliminary and Final Design


Fotomontaggio portale ingresso.jpg
 
Fotomontaggio Ingresso Edificio18.jpg
 

The evolution of Italy’s prime telecommunication company workplace strategy tends to escape traditional static and hierarchic space, deviating towards a dynamic configuration of the work space (Smart Working), capable of promoting unprecedented levels of flexibility and mobility for the employees. The project is concerned with the refurbishment of about 6,000 sqm, to include work areas, conference center, restoration and reception facilities.

zenitale2_18.jpg
 
HALL__lightroom_18x10.jpg
 
cafe_post_lightroom_18.jpg
 
pianta piano terra_18.jpg
 
Piani superiori_18x13.jpg
 
Progetto Pomezia - Piante e sezioni (15.12.15) ale2-Model.jpg
 
Telecom Roma Pomezia_18.jpg